SANKALPA 2025
12 Januari, Villa Foresta Lidingö

Sankalpa Meditation 2025

Med Yoga Master Ulrica Norberg

SANKALPA 2025
12 Januari, Villa Foresta Lidingö

Sankalpa Meditation 2025

Med Yoga Master Ulrica Norberg

Vi går emot ett nytt år. 2025. Ett år som astrologer säger blir utvecklingens och öppningarnas år.

Denna SANKALPA dagsretreat ger dig möjligheten att inventera året som gått, komma vidare i din personligautveckling, applicera effektiva verktyg för att staka ut entydligare livskarta att följa, som är i enighet med dig och ditt inre.

Känner du att du behöver ny inspiration, hitta eller fördjupa 2025 års fokus och öka din kreativitet, balans och mentala riktning?

Då är denna Sankalpadagsretreat något för dig.

För fjärde året i rad arrangerar Petra Nilsson, Master Yoga Sweden i samarbete med Ulrica Norberg ett vackert Sankalpa dagsretreat för Dig att inleda nya året. 2025 håller vi Sankalpa på anrika Villa Foresta. Här känner vi vingslagen från Wilhelmina Skoghs tid i inredningen med grönska, konst och bokhyllor fyllda med böcker, som ett mysigt vardagsrum. Sankalpa håller vi i Milles salen, där konstskulpturer skapade av Carl Mille förgyller salen.

Yogamaster Ulrica Norberg har satt ihop en unik sammansättning av specifika tekniker som kommer att hjälpa dig att frammana din riktning och fokusera din energi under 2025. Ett ypperligt tillfälle att sätta din intention för året helt enkelt. Både du som är mer erfaren yogi och meditatör liksom nybörjare kommer att få stor behållning av denna dag.

Sankalpa betyder att lösa upp på sanskrit och är en anrik teknikformel med fokus att få fram mer tydliga och personliga intentioner; riktningar med avsikt att medvetandegöra, få syn på och lösa upp mentala moln som kan skyla det som står i relation med vårt innersta syfte och potential.

Teknikerna som innefattas i denna Sankalpa är yoga, meditation, andning, visualiseringsövningar, avspänning, kreativitet och skrivövningar.

Ulrica har många års erfarenhet av att leda och guida många ledare, idrottare, kreatörer och företag att skapa tydligare riktning och fokus i liv och arbete genom det sätt hon för samman Sankalpa meditation med personligt ledarskap och kreativitet.

Här har du möjligheten att starta året med en inspirerande dag där Ulrica guidar dig genom en härlig Sankalpa session som bjuder på hur du kan arbeta med sankalpa gällande reflektion, kreativitet, eget ledarskap, vision/manifestation. Ulrica bjuder också på ett skönt yogapass för alla sinnen.

Om Villa Foresta- Lidingö

I början på 1900-talet, innanför väggarna av Stockholms egna Grand Hotel, visionerade hotelldirektris Wilhelmina Skogh formandet av en ständigt grönskande trädgård för att kompensera den karga kylan utanför. Hennes karriär fortsatte att blomstra, och 1910 gav hon sin nybyggda fastighet på Lidingö namnet ”Villa Foresta”, inspirerad av skogen och de gamla riddarborgarna som vackert kantade floden Rehn. Wilhelmina Skoghs närvaro har präglat varje hörn av Villa Foresta, och genom att följa hennes fotspår öppnas nya dörrar till ett rikt förflutet.

Villa Foresta älskar böcker! Vilket du kommer att notera i mysiga inredningen fyllt av bokhyllor bland grönskan. Books @ Foresta bokklubb hyllar böckernas förtrollande värld. En god bok gör underverk för själen.

Bara ett stenkast från Villa Foresta ligger ikoniska Millesgården, skapat av den världskände skulptören Carl Mille och hans fru Olga. Här kan upplever du hundratals skulpturer, lummiga trädgårdar och inspirerande utställningar i Konsthallen.

Om Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av individualitet och brinner för att se människor växa. Ulrica är även vandringsguide, dramaturg, kreativ coach, föreläsare och har skrivit över ett dussin böcker om yoga, hälsa och välmående.

Med världen som arbetsfält utbildar och inspirerar hon andra via olika workshops, events och retreats samt har ibland ett finger med i spelet i kreativa projekt inom företagsutveckling och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. 2018 utsågs Ulrica till Årets Yogi under yogagalan i Stockholm med motiveringen att hon bidragit till yogans storhet i Norra Europa. Ulrica räknas som en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Program
Kl. 8.30-17.00

Kl. 8.30 Välkomstfika kaffe/ te & smörgås

Kl.9.00 Workshop SANKALPA i Milles salen

Kl.12.00 – 13.00 Lunchbuffé i Villa Forestas restaurang

Kl.13.00 Återkoppling, manifestationsteknik och kreativt skrivande

Kl.14.30 Eftermiddagsfika

Kl.15.00-17.00 Sankalpa 2025 –
Hur du tar din intention in i livet, arbete och framtida drömmar och mål.

DETTA INGÅR:

Sankalpa 2025:
Genomgång Sankalpa
Meditationstekniker
Andningsträning
Workshop
Yoga praktik
Visualiseringsteknik & Intentionsarbete
kreativt skrivande

Välkomstfika kaffe/te & smörgås
Lunch i Villa Forestas restaurang
Eftermiddagsfika
av Stjärnkocken Gustav Otterberg

PRIS:

2500 kr

Inbetalning till Bankgiro: 5649-5740
Märk med ditt namn och Sankalpa.

Vill du förlänga helgen har du möjlighet att boka logi
på Villa Foresta med 20% rabatt på ordinarie priser och paketerbjudanden.

Använd kod: MASTERYOGA för rabatt på logi när du bokar.

OBS! Du bokar login direkt med hotellet.

Anmälan och mer information:

Maila till: masteryogasweden@gmail.com

Hjärtligt välkommen!

~ Ulrica & Petra